top of page
TEOSHAKU 2024

Tehdas tanssii -festivaali etsii sooloja ja duettoja  

Hakuaika 9.-31.3.2024

Haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Tehdas tanssii -festivaali järjestetään Hämeenlinnassa 30.7.–4.8.2024. Haemme 1–3 sooloa tai duettoa festivaalin iltaesityksiin la–su 3.–4.8.2024. Etsimme kantaesitettyjä, teknisesti kevyitä, aikuisille suunnattuja tanssiteoksia. Olemme avoimia tanssin eri lajityyleille ja myös tanssin perinteisiä määritelmiä haastaville teoksille.


Teokset esitetään ei-näyttämöllisessä sisätilassa Hämeenlinnan linja-autoaseman suojellussa, 1950-luvun lipunmyyntihallissa. Tila asettaa teoksille seuraavia rajoitteita, otathan ne huomioon hakiessasi:

  • Tilassa on äänentoisto, mutta ei muuta teatteritekniikkaa (esim. valosuunnittelu ei ole mahdollista).

  • Tilassa ei voi käsitellä elävää tulta, nesteitä tai pölyävää materiaalia.

  • Tilassa ei ole nousevaa katsomoa.

  • Tilassa on kivilattia ja tarvittaessa tanssimatto.

  • Tilan koko on 6,5 x 7 m kun yleisö yhdellä sivulla tai 17,5 x 5 m kun yleisöä on neljällä sivulla (tällöin tanssimatto ei kata koko lattiapinta-alaa, tilan toisessa päässä on myös portaat, jotka haukkaavat tilasta pienen osan).


Teoksista maksetaan palkkio laskulla. Hakulomakkeeseen liitetään palkkiopyyntö. Sisällytä palkkioon kaikki teosvierailun kulut (esim. esityspalkkio, materiaalikulut, matka- ja majoituskulut). Palkkion lisäksi tarjoamme tekijöitä arvostavan, lämpimän tuotantotiimin teosten tueksi.


Teosvalinnat tekee Tehdas tanssii -festivaalitiimi. Ilmoitamme kaikille hakijoille valinnoista sähköpostitse 15.4. mennessä. Huomioithan, että käsittelemme vain hakemukset, joihin on liitetty linkki esitystaltiointiin.
 

Tervetuloa hakemaan!

(Haku on päättynyt ja hakulomake poistettu käytöstä.)

Jäikö jokin mietityttämään? Hakuun liittyviin lisäkysymyksiin vastaavat sähköpostitse festivaalin taiteelliset johtajat ja tuottajat Tanja Kunnari ja Salla Nieminen, info(a)tehdastanssii.fi.


Festivaalia tukevat Suomen Kulttuurirahasto ja Hämeenlinnan kaupunki.

 

bottom of page