top of page

Torijameissa jorataan!

Tehdas tanssii -festivaali järjestetään 5.-7.8.2022 ja festivaaliin sisältyy tänäkin vuonna aiemmilta kesiltä tutuksi tulleet Torijamit.
Kutsumme nyt kaikki Kanta-Hämeen tanssin tekijät ja tanssikoulut esittäytymään Torijameihin Hämeenlinnan torin lavalle sunnuntaina 7.8.22 klo 16.00-17.00. Lavalle mahtuvat soolot, duetot ja pienryhmät. Esitykset voivat olla harrastajien omia koreografioita tai vaikkapa tanssikoulujen kevätnäytös- tai kilpailukoreografioita. Tule esittelemään omaa toimintaansa torille. Meillä löytyy langaton mikrofoni, joka on käytössänne esittelyn ajan.


Tämä on oiva tilaisuus oppilaillenne päästä esiintymään sekä samalla mainostaa koulunne tarjoamaa harrastustarjontaa. Torijameilla voit myös jakaa flyereita ja tottakai verkostoitua muiden paikallisten toimijoiden kanssa samalla kivaa kesäpäivää viettäen. Torijameista jatketaan luontevasti Lääninhallituksen talon sisäpihalle DJ piknikille ja festivaalin päätösesitystä katsomaan.


Toriemäntänä toimii festivaalin toinen taiteellinen johtaja Tuula Penttilä. Torijamit ovat osa festivaalin kaikille avointa, ikärajatonta ja maksutonta ohjelmaa.


Mikäli haluatte esittäytymään Torijameille, otahan pian yhteyttä niin jutellaan lisää ja suunnitellaan teille sopiva tuokio. Mailaa meille: info@tehdastanssii.fi
Kuvassa TR Studion tanssioppilaat Reetta Wahlmanin koreografialla. Kuva: Tia Yliskylä.

Comments


bottom of page