top of page

Tehdas tanssii -festivaalin teoshaku on aukiVuoden 2024 Tehdas tanssii -festivaali järjestetään 30.7–4.8. Hämeenlinnassa. Festivaalin ohjelmisto sisältää monipuolisen kattauksen kursseja sekä tanssin ammattilaisille että harrastajille, laadukkaita esityksiä ja innostavia yleisötapahtumia. Ohjelmisto julkaistaan 15.4., ja samalla aukeaa early bird -ilmoittautuminen kaikille festivaalin kursseille.


Festivaalin ohjelmistoon etsitään parhaillaan avoimen haun kautta sooloja ja duettoja. Haku on auki 9.–31.3., ja hakea voi jo ensi-illan saaneilla tanssiteoksilla. Tanssin lajityylille ei aseteta rajoitteita. Sen sijaan teosten esitystila, Hämeenlinnan linja-autoaseman suojeltu lipunmyyntihalli, asettaa omat rajoituksensa tilan ja tekniikan suhteen.


"Lipunmyyntihalli on upea tila, mutta se ei ole perinteinen näyttämö. Niinpä esimerkiksi teatterivalaistus tai nouseva katsomo eivät ole siellä mahdollisia", festivaalin taiteellinen johtaja Tanja Kunnari kuvailee. Teknisesti kevyille teoksille 1950-luvulla rakennettu linja-autoasema tarjoaa kuitenkin komeat puitteet.


Katso koko teoshakuilmoitus täältä ja hakulomakkeeseen pääset tästä.


Nähdään festivaalilla elokuussa!


Tehdas tanssii -festivaalia tukevat Suomen kulttuurirahasto ja Hämeenlinnan kaupunki.

Comments


bottom of page