top of page

Tutustuminen TRE-stressinpurkuliikkeisiin  

Panu Varstala

Sopii kaikille

La 6.8.22 klo 10.00-14.00 (tauko 11.30-12.30)

Iso tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 48 € (jäsenet 38 €)

Tutustuminen TRE-stressinpurkuliikkeisiin - Panu Varstala. Kuva: Jukka Pinonummi

 

Yksinkertaiset ja helposti omaksuttavat TRE-stressinpurkuliikkeet eli TRE® (Tension, Stress & Trauma Release Exercise) käynnistävät kehon luonnollisen ja nopeasti vaikuttavan palautumismekanismin, joka purkaa kehon jännitystiloja. Saat kehosi takaisin. Kurssilla tutustutaan kehon luonnolliseen palautumismekanismiin yksinkertaisten harjoituksien avulla. Jos olet perusterve ja haluat löytää toimivan keinon purkaa esim. stressiä arjen keskellä, niin suosittelen lämpimästi kurssia juuri sinulle. Lue lisää täältä.

Ilmoittaudu

 

Panu Varstala

(TanssitM, KM, sertifioitu TRE- & Kiskoteka-ohjaaja, muusikko ja uusperheen isä)

Olen työskennellyt monialaisesti eri taiteen aloilla niin taiteen ammattilaisten, yrityksien, koululaisten kuin harrastajien kanssa vauvasta vaariin ja mummiin ympäri Suomea. Olen toiminut koreografina mm. Kanssallisteatterissa, Lahden kaupunginteatterissa ja Rovaniemen teatterissa. Esiintyjänä olen toiminut mm. Sanna Kekäläisen teoksissa.

Viime vuosina sydäntäni lähellä on ollut lasten ja nuorten hyvinvointi. Käynnistin Taidetutor -toiminnan Porvoossa, jossa koulut voivat tilata Taidetutorin vierailemaan kouluihin samanaikaisopettajaksi, pitämään taiteilijan vastaanottoa tai täydennyskoulutusta koulun henkilökunnalle.

Taidetutor -toiminta

Käynnistin keväällä 2022 Porvoon 9. -luokkalaisille ja heidän kanssaan työskenteleville 3 kk:n Kiskoteka -kokeilun keventämään koronan ja maailman tilanteen henkistä ja fyysistä kuormaa. Lue lisää täältä.

Jos sinulla on kysyttävää liittyen kurssin soveltuvuudesta esim. omaan terveyteen tai jokin muu asia askarruttaa, niin voit olla suoraan yhteyksissä Panuun.

Panu Varstala p. 040 5659562
panu@iloinentalo.com

Kuva: Jukka Pinonummi

Varstalan kouluttaja Jyrki Rytilä Iltalehdessä TRE:stä.

bottom of page