top of page

Torijamit

Su 7.8.22 klo 16.00
Hämeenlinnan tori

Torijamit Hämeenlinnan torilla, kuva: Hanna Kanerva

Torijameissa jorataan! Ohjelmassa mm. paikallisten tanssin harrastajien esityksiä, sekä festivaalivieraiden haastatteluja. Luvassa myös paljon tanssitietoutta ja katsaus syksyn harrastustarjontaan, kun paikalliset tanssikoulut esittäytyvät. Tämän vuoden torijameilla pääset kokeilemaan mm. Hip Hoppia ja Partyfit -tanssia. Matalalla kynnyksellä ja iloisella mielellä! 

Toriemäntänä toimii festivaalin toinen taiteellinen johtaja Tuula Penttilä. Torijamit ovat osa festivaalin kaikille avointa ja maksutonta ohjelmaa.

Esiintymään Torijameihin?

Etsimme tanssinharrastajien esityksiä Torijameihin Hämeenlinnan torin lavalle su 7.8.22  klo 16.00-17.00. Lavalle mahtuvat soolot, duetot ja pienryhmät. Esitykset voivat olla harrastajien omia koreografioita tai vaikkapa tanssikoulujen kevätnäytös- tai kilpailukoreografioita. Toivotamme myös tervetulleiksi paikalliset tanssintekijät ja tanssikoulut esittelemään omaa toimintaansa torille. Toriemäntänä toimii festivaalin toinen taiteellinen johtaja Tuula Penttilä. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä meille sähköpostia: info@tehdastanssii.fi

Kuva: Hanna Kanerva

Videolla Torijamien menoa ja meininkiä vuodelta 2019.

bottom of page