top of page

Theatre Jazz & Funk Jazz

Ella Snellman

Jatkotaso

La 3.8. klo 16.00–18.00 ja su 4.8. klo 13.00–15.00
FitStation

Eteläkatu 1, Hämeenlinna

Hinta 64 € (jäsenhinta 54 €)

Ella Snellman

Tekniikkaa ja koreografiaa jazz-tanssijoille!

 

Funk Jazz

Funk Jazz on tanssityyli, joka yhdistää funk-musiikin rytmit ja jazz-tanssin tekniikat. Kurssi sisältää energisen jazz-tanssin elementtejä sisältävän lämmittelyn, tekniikkaharjoituksia sekä koreografiatyöskentelyn. Tunnilla pureudutaan sekä tarinankerrontaan että vauhdikkaan ja dynaamisen koreografian työstämiseen, joka sisältää vaikutteita commercial-tanssityyleistä. Tunnilla korostuu musiikin tulkinta ja esiintyminen, ja tunti tarjoaa tilaisuuden ilmaista itseään vapaasti ja luovasti tämän energisen ja viihdyttävän tanssityylin parissa. Tunnille voi osallistua kengillä tai ilman. 

 

Theatre Jazz

Tunnilla pääset sukeltamaan syvälle musikaalien maailmaan! Pureudumme tunnilla koreografiaan, joka on tehty tunnettuun musikaalikappaleeseen, sekä tutustumme jazztanssin tekniikkaan. Koreografiaa työstäessämme syvennymme näyttelijäntyön ja tanssin yhdistämiseen. Harjoittelemme intensiivisesti sekä tekniikkaa että ilmaisua ja syvennämme samalla ymmärrystämme musiikkiteatterin ja liikeilmaisun yhteispelistä. Tunnille suositellaan osallistumista jazzkorkokengissä/tanssikengissä/tossuissa mukautuen lavalla tapahtuvaan koreografiaan, joka tanssitaan jalkineissa.

Ilmoittaudu  /  Kysy lisätietoa

 

Ella Snellman

Ella Snellman on Helsingissä asuva tanssija, musikaaliartisti, koreografi sekä tanssinopettaja. Ella on valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettakademin ammattitanssijan tutkinnosta päälajinaan jazz-tanssi, minkä jälkeen hän on työskennellyt musikaaleissa (mm. Robin Hood The Musical, Snövit, Evita, Grease, Something Rotten) sekä tanssiteatteriproduktioissa ja kiertue-esityksissä (mm. Golden ABBA Show, Aim ontour, Tanssiteatteri Raatikko), yritystapahtumissa sekä musiikkivideoilla (TTK, Nobel-palkintojenjakojuhla, WDM-gaala, Samsung release party).

 

Ellan tunneilla syvennytään jazz-tekniikkaan sekä musikaaleissa ominaiseen tanssin teatraaliseen ilmaisuun. Tunnit sisältävät lämmittelyn, tekniikkaharjoituksia sekä koreografiatyöskentelyn, jossa pureudutaan sekä tarinankerrontaan että teknisten elementtien omaksumiseen. Ellalle on tärkeää luoda turvallinen ilmapiiri oppimiseen ja heittäytymiseen.

Kuva: Tommi Mattila

 

bottom of page