top of page

Tanssimaraton  

Useita opettajia

Sopii kaikille tanssinharrastajille

Su 6.8.23 klo 16.00–19.15

Sibelius-opiston tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 70 € (jäsenet 60 €) 

Tanssimaraton. Kuva: Terho Aalto

Tervetuloa pitämään kanssamme hauskaa ja nauttimaan liikkeen riemusta ja  tanssin taiasta! Tule sellaisena kuin olet, kurssi sopii kaikille tanssinharrastajille! 

Aikataulu ja opettajat

 

16.00-16.45 Pilates - Taru Kallio

16.45-17.30 Baletti - Heidi Wasko 

17.30-18.15 Broadway - Tanja Kunnari

18.15-19.00 Jazztanssi - Tanja Kunnari

19.00-19.15 Rentoutus - Tanja Kunnari

Katso tuntikuvaukset alta!


Ilmoittaudu  /  Kysy lisätietoa

Tanssimaraton | Pilates - Taru Kallio

Pilates – Taru Kallio

 

Pilates on monipuolinen ja pehmeä kehonhuollon menetelmä, joka keskittyy kehon syvien lihasten aktivoimiseen. Hengityksen rytmiin tehtävän liikkeet vahvistavat erityisesti keskivartalon syviä lihaksia. Pilates-tunnin jälkeen olo on vahva, lämmin ja liikkuva, ja onkin sen vuoksi mahtava treeni tehtäväksi ennen tanssitunteja.
 

Taru Kallio on ammattitanssija, pilates-ohjaaja ja tanssinopettajaopiskelija. Tarun vahva tekniikkapohja on peräisin Hämeenlinnan SIbelius-opistolta, jossa hän opiskeli vuosina 2003–2017. Tanssin ammattiopintoja Taru on tehnyt Tampereen konservatoriolla, Turun ammattikorkeakoulussa, Savonia-ammattikorkeakoulussa ja Tukholman taideyliopistossa. Lavalla Tarun on voinut nähdä mm. Vanaja-salissa, Hämeenlinnan teatterissa, Tampereen työväen teatterissa tai Tanssiteatteri Raatikossa.

Opettajana Tarulle on tärkeää luoda lämmin, kannustava ja turvallinen oppimisympäristö, sekä varmistaa, että fyysinen treeni on oppilaille turvallinen. Loputon mielenkiinto anatomiaan ja tanssijan kehonhuoltoon näkyy Tarun tarkassa silmässä tekniikoita hioessa. Pääasia on aina kuitenkin se, että tanssiminen on kivaa ja mielenkiintoista!

Verkkosivut: Taru Kallio

Tanssimaraton | Baletti - Heidi Wasko

Baletti – Heidi Wasko

 

Baletti on tanssin klassikkomuoto. Baletissa kehittyvät mm. ryhti, kehon kannatus ja notkeus, lihasten elastisuus sekä tasapaino. Tanssituntiin kuuluvat olennaisena osana klassisen baletin musiikki ja liikemateriaali tankotyöskentelynä sekä keskilattialla tehtyinä harjoituksina. Lyhyen tunnin aikana pyrimme tekemään mahdollisimman monipuolisesti erilaisia baletin askelia ja tanssisommitelmia.
Tunnilla jokainen voi nauttia tanssista sellaisena kuin on.

 

Heidi Wasko on energinen, iloinen ja positiivisella tavalla tarkka opettaja. Hänen intohimonsa ovat baletti ja sen haasteet, jotka on tehty selätettäviksi. Heidillä on vuosien kokemus opettajana ja tunneilla keskitytään tarkkoihin linjauksiin hauskanpitoa unohtamatta.

Tanssimaraton | Jazztanssi ja rentoutus - Tanja Kunnari

 

Broadway, jazztanssi ja rentoutus – Tanja Kunnari

 

Broadway-tunnilla saat arjen yläpuolelle kohottavan maistiaisen näyttämö- ja elokuvamusikaalien maailmasta! Sekä Broadway- että jazztanssitunnilla tehdään pelkästään koreografiaa. Päivän päätteeksi rauhoitutaan, rentoudutaan ja lasketaan kierrokset kaikesta jorailusta.

Tanja Kunnari on Hämeenlinnalainen pitkän linjan tanssin ammattilainen ja taiteen kentän moniosaaja. Hän valmistui tanssijaksi Turun konservatoriolta vuonna 2005 pääaineenaan nykytanssi ja täydentää tällä hetkellä tanssinopettajaopintojaan Savonia AMK:ssa. Uransa aikana hän on työskennellyt esiintyjänä teatterimusikaaleissa ja tanssin vapaan kentän produktioissa, sekä tanssinopettajana useissa tanssikouluissa ja opistoissa. Tanssin opetuksen ohella Tanja on esiintynyt lukuisissa musikaaleissa mm. Hämeenlinnan Teatterissa, Vaasan Kaupunginteatterissa ja Tampereen Työväen Teatterissa.

Tanja Kunnari on pidetty ja monipuolinen opettaja jonka tavaramerkkinä on positiivisuus. Kunnarin tanssitekninen pohja on nyky-, jazz- ja musikaalitanssissa. Tanjan tunnit ovat vauhdikkaita ja innostavia, hän opettaa ilon kautta vankalla ammattitaidolla. Näiden lajien lisäksi hän opettaa Vinyasa Flow joogaa, ilmajoogaa, sekä lattia- ja ilma-akrobatiaa.


Verkkosivut: Tanja Kunnari

Kuva: Mikaela Holmberg

bottom of page