top of page

Talvitiivari:

Barre & Lyrical Jazz

Useita opettajia

Sopii kaikille tanssinharrastajille

Ke–pe 3.–5.1.2024 klo 17.30–20.00

Sibelius-opiston tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinnat:

  • koko kurssi 100 € (jäsenet  85 €)

  • pelkkä Barre (3 x 60 min) 45 € (jäsenet 40 €)

  • pelkkä Lyrical Jazz (3 x 75 min) 57 € (jäsenet 52 €)

  • yksittäistunnit Barre (60 min) 16 €, Lyrical Jazz (75 min) 20 €

_MG_6960_TA.jpg

Aloita vuosi 2024 kanssamme tanssien! Tammikuun Talvitiivari-kurssilla nautitaan kolmen päivän ajan tehokkaasta, tanssillisesta Barresta ja eläydytään musiikkiin ja monipuolisiin tanssisarjoihin Lyrical Jazz -tunneilla. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Aikataulu ja opettajat

klo 17.30–18.30 Barre 60 min (Katarina Teperi)

(tauko 15 min)

klo 18.45–20.00 Lyrical Jazz 75 min (Tanja Kunnari)

Katso tuntikuvaukset alta!


Ilmoittaudu  /  Kysy lisätietoa

Katarina Teperi.jpg

Barre – Katarina Teperi

 

Barre-tunnit ovat tehokkaita koko kehon treenejä, jotka tehdään balettitankoa eli barrea ja erilaisia pienvälineitä apuna käyttäen. Pakarat, reidet ja keskivartalo vahvistuvat barre-tunnilla, ryhtisi paranee ja saat tunneilla opituista liikkeistä apua myös arjessa kehon tukilihasten vahvistumisen myötä. Barre perustuu klassisen baletin tankoharjoitteluun, pilatekseen sekä Lotte Berkin metodiin, joka yhdistää kuntoutusta ja baletin tekniikkaharjoittelua 

 

Miksi tulla Barre-tunneille?

🔥 Barre sytyttää ryhtiä kohottavat tukilihakset ja kehittää lihasten kestävyysvoimaa.

🔥 Barre linjaa kehoa ja vahvistaa sieltä, missä on epätasapainoa tai heikkoutta.

🔥 Koet nopeaa kehitystä .

🔥 Barre tuottaa kokonaisvaltaista hyvinvointia niin työhön kuin vapaa-aikaan.

🔥 Barre sopii ihan kaikille! Kehoa ei viedä ääriasentoihin eikä "kuriteta" vaan pyritään toimintakykyiseen ja tasapainoiseen kehoon ja fiilikseen.

🔥 Barressa vahvistetaan kehon perustuksia ei vain ehosteta pintaa.

🔥 Barre on kivaa!

 

Katarina Teperi on pitkän linjan baletinopettaja, joka aloitti 4-vuotiaana baletin Porvoon tanssistudiolla, jäi koukkuun tanssiin ja lapsuuden ja nuoruuden tiivis harrastaminen johti tanssinopettajaopintoihin Ouluun 2000-luvun alussa. Katarina on opettanut kaikenikäisiä lapsia ja aikuisia jo 20 vuoden ajan mm. Oulussa, Porvoossa ja Hämeenlinnassa. Opetuslajien kirjoon kuuluu baletin lisäksi lastentanssia, nykytanssia, akrobatiaa, vanhempi-lapsitanssia, kehonhuoltoa ja tietysti barrea! Huolellisuus, turvallisuus ja hauskuus kulkevat käsi kädessä kun tunneilla opetellaan uusia asioita.

Tanssimaraton | Jazztanssi ja rentoutus - Tanja Kunnari

 

Lyrical Jazz – Tanja Kunnari

 

Lyrical Jazz on vahvasti tanssillinen tunti, jossa liike ja musiikki sulautuvat yhdeksi saumattomaksi kokonaisuudeksi. Tyyli pohjautuu jazztanssin, nykytanssin ja baletin tekniikoihin. Lisäksi tunnilla harjoitellaan lattiatekniikkaa monipuolisesti tilaa ja tasoja hyödyntäen. Tanssisarjassa painotetaan ilmaisua ja ennen kaikkea musiikkiin eläytymistä tanssitekniikkaa unohtamatta.

Tanja Kunnari on Hämeenlinnalainen pitkän linjan tanssin ammattilainen ja taiteen kentän moniosaaja. Hän valmistui tanssijaksi Turun konservatoriolta vuonna 2005 pääaineenaan nykytanssi ja täydentää tällä hetkellä tanssinopettajaopintojaan Savonia AMK:ssa. Uransa aikana hän on työskennellyt esiintyjänä teatterimusikaaleissa ja tanssin vapaan kentän produktioissa, sekä tanssinopettajana useissa tanssikouluissa ja opistoissa. Tanssin opetuksen ohella Tanja on esiintynyt lukuisissa musikaaleissa mm. Hämeenlinnan Teatterissa, Vaasan Kaupunginteatterissa ja Tampereen Työväen Teatterissa.

Tanja Kunnari on pidetty ja monipuolinen opettaja jonka tavaramerkkinä on positiivisuus. Kunnarin tanssitekninen pohja on nyky-, jazz- ja musikaalitanssissa. Tanjan tunnit ovat vauhdikkaita ja innostavia, hän opettaa ilon kautta vankalla ammattitaidolla. Näiden lajien lisäksi hän opettaa Vinyasa Flow joogaa, ilmajoogaa, sekä lattia- ja ilma-akrobatiaa.


Verkkosivut: Tanja Kunnari

Kuva: Mikaela Holmberg

bottom of page