Tanssimaraton  

Useita opettajia

Sopii kaikille

Su 6.11.2022 klo 13.00-18.20

Sibelius-opiston tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta:

72 € / jäsenet 62 € (kaksi settiä)

36 € (yksi setti)

AvoimetOvet_TT18TerhoAalto.jpg

Tervetuloa pitämään kanssamme hauskaa ja nauttimaan liikkeen riemusta ja  tanssin taiasta! Tule sellaisena kuin olet, kurssi sopii kaikille! 

Aikataulu ja opettajat

1. setti:

klo 13.00-13.45 Jooga & movement | Tanja Kunnari

klo 13.45-14.30 Jazztanssi | Mimmi Nordman

klo 14.30-15.15 Tanssiakrobatia | Tanja Kunnari

TAUKO

2.setti:

klo 15.45-16.30 Baletti | Heidi Wasko

klo 16.30-17.15 Hip hop | Mimmi Nordman

klo 17.15-18.30 Afrotanssi | Heidi Wasko

klo 18.00-18.20 Loppurentoutus | Tanja Kunnari


Ilmoittaudu  /  Kysy lisätietoa

Yhteistyössä: Sibelius-opisto

Tanssimaraton - Tanja Kunnari. Kuva: Antti Kemppainen

Tanja Kunnari - Jooga & movement, Tanssiakrobatia

Tanssitaiteilija Tanja Kunnari toimii laaja-alaisesti tanssin kentällä tehden työtä esiintyjänä, opettajana ja tuottajana. Hän on valmistunut Turun konservatoriolta tanssijaksi vuonna 2005. Uransa aikana hän on työskennellyt esiintyjänä teattereissa ja tanssin vapaan kentän produktioissa, sekä tanssinopettajana useissa tanssikouluissa ja opistoissa. Tanja Kunnari on pidetty ja monipuolinen opettaja jonka tavaramerkkinä on positiivisuus. Kunnarin tanssitekninen pohja on nyky-, jazz- ja musikaalitanssissa. Näiden lajien lisäksi hän opettaa Vinyasa Flow joogaa, ilmajoogaa, sekä lattia- ja ilma-akrobatiaa.

Jooga & Movement

Yhdistelmä tunti vinyasa flow joogaa ja movement harjoituksia. Tältä tunnilta otetaan hyvät lämmöt tuleville tanssitunneille. Harjoitukset lisäävät kehonhallintaa, ketteryyttä ja liikkuvuutta.

 

Tanssiakrobatia

Liikumme lattiatasossa harjoitellen erilaisia kärrynpyöriä, liukuja ja loikkia. Tutustu ylösalaiseen elämään rennossa ilmapiirissä.

 

Loppurentoutus

Rauhoitu, rentoudu ja laske kierrokset päivän jorailuista. Hemmotteluhetki kruunaa päivän!

Verkkosivut: Tanja Kunnari

Kuva: Maiju Väänänen

Mimmi Nordman - Jazztanssi, Hip hop

Mimmi on Turun AMK:n Taideakatemialta keväällä 2022  tanssinopettajaksi valmistunut  laaja-alainen tanssija-tanssinopettaja. Tanssiharrastuksen hän aloitti 5-vuotiaana Balettikoulu Katja Suovalla (nyk. Nokian Tanssiasema) ja hänellä on vuosien kokemus baletista, nykytanssista, jazztanssista sekä katutanssilajeista.

 

Mimmin vahvuuksia ovat ilmaisuvoima, monipuolisuus sekä erilaiset liikedynamiikat, jotka heijastuvat myös siihen, millaista liikemateriaalia hän tunneilleen tuo. Mimmi painottaa tunneillaan tunneilmaisua, heittäytymistä ja tanssin iloa sekä keskittyy myös puhtaan tanssitekniikan harjoittamiseen. Opettajana Mimmi on välittävä, tavoitteellinen ja innostava. Mimmille on tärkeää auttaa oppilaitaan löytämään omat vahvuutensa ja kehittämään sitä kautta jokaisen omaa tapaa tanssia

Jazztanssi

Tunnilla sukelletaan jazztanssin maailmaan erilaisten tekniikka- ja tanssisarjojen avulla. Jazztanssissa korostuu erityisesti erilaiset rytmittelyt ja liikedynamiikat sekä energisyys ja musikaalisuus, heittäytymistä ja tanssin iloa unohtamatta. Tuntisarjoissa korostetaan jazztanssille tyypillisiä liikelaatuja, aksentointeja sekä rytmeillä leikittelyä. Tunnin tanssisarjoissa korostetaan heittäytymiskykyä ja tanssillisuutta jazztanssin eri tyylisuuntauksia hyödyntäen.

Hip hop

Hip hop kuuluu katutanssilajien laajaan kirjoon ja ottaakin vaikutteita useammasta eri tanssityylistä. Hip hopin tekniikkaan kuuluu vahvasti isolaatiot, nopea jalkatyöskentely, bounce ja groove. Tunnilla harjoitellaan hip hopin perusliikkeitä tekniikkaharjoitteiden kautta sekä fiilistellään pidempää tanssisarjaa. Hip hop -tunnilla asenne ratkaisee!

Kuva: Marko Tammela

Heidi Wasko - Baletti, Afrotanssi

Heidi on ollut aktiivinen liikkuja jo lapsesta asti. Baletin rinnalla harrastuksena oli yleisurheilu, lentopallo ja pianonsoitto jotka jäivät kun baletin harrastus vei sydämen. Rakkaasta harrastuksesta tuli ammatti kun hän valmistui Kuopiosta tanssinopettajaksi (AMK) ja on vuodesta 1994 opettanut lapsia, nuoria ja aikuisia. Heidi on tehnyt vuosien aikana erilaisia töitä: koreografina, tanssijana ja erilaisten tapahtumien järjestäjänä. Intohimonaan hän kuitenkin pitää balettia, jota itsekin treenaa säännöllisesti ja muutkin lajit afrikkalaisesta tanssista pilatekseen luonnistuvat. Motto: Tanssi kuuluu kaikille!

Baletti

Baletti on tanssin klassikkomuoto. Baletissa kehittyvät mm. ryhti, kehon kannatus ja notkeus, lihasten elastisuus sekä tasapaino. Tanssituntiin kuuluu olennaisena osana klassisen baletin musiikki ja liikemateriaali tankotyöskentelynä sekä keskilattialla tehtyinä harjoituksina. Tunnilla harjoittelemme erilaisia baletin askelia ja tanssisommitelmia. Tunnilla jokainen voi nauttia tanssista sellaisena kuin on!

Afrotanssi

Afrikkalaisiin tansseihin kuuluvat tietyt rytmit ja laulut ja niitä tanssitaan koko yhteisön kanssa erilaisissa juhlissa ja seremonioissa. Tanssitunnilla opetellaan tyylin mukaista vartalonhallintaa ja jo muutamalla helpolla askeleella pääset tähän rytmin huumaan. Tanssi on hikistä ja hauskaa ja vie helposti mukanaan!