top of page

Spiraalistabilaatio - Hanna Korjus

Ti-pe 3.-6.8.21 klo 9.00-10.00
Pieni tanssisali
Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 56 € (jäsenet 46 €) 

Spiraalistabilaatio Hanna Korjus

Spiraalistabilaatio-kurssilla (SPS) tutustutaan monipuolisiin erilaisiin kuminauhaharjoitteisiin. Keskitymme erityisesti selän hyvinvointiin. Kehon suoriin lihastoimintaketjuihin haetaan rentoutta aktivoimalla samalla spiraalimaisia lihastoimintaketjuja. Tavoitteena on saada pituutta rankaan. Lapatuen kautta haemme rentoutta hartioihin.

SPS on todella monipuolinen kehoa kuntouttava ja samalla kehonhallintaa haastava metodi. Tunneilla haastat fysiikkaasi aivan uudella tavalla. Et tarvitse aiempaa kokemusta lajista, mutta saat kurssilta varmasti paljon, vaikka harkkakilsoja olisi jo enemmänkin takana. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

"Spiral Stabilization / Spiraalistabilaatio (SPS) on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin yli 30-vuotisen työn tuloksena kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Se on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa sekä selän toiminnallisuuden parantamisessa.

Metodin yhtenä päätavoitteena on koko kehon hallittu, optimaalinen liikesuoritus spiraalimaisten lihasketjujen aktivoimisen avulla niin jokapäiväisessä kävelyssä ja liikkumisessa kuin erilaisissa urheilusuorituksissa."

Lähde: www.spiraalistabilaatio.fi

 

Ilmoittaudu

 

Hanna Korjus

Hanna Korjus on valmistunut tanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettioppilaitoksesta. Hän on työskennellyt tanssijana Ballet Chemnitzissä Saksassa ja tämän jälkeen tanssinut Ballet Finlandissa. Korjusta on aina kiehtonut tanssissa kehon työstäminen ja tämän vuoksi hän opiskeli Somatic pilates-ohjaajaksi. Korjus on myös Spiraalistabilaatio-metodin Trainer-tason ohjaaja. Pilatesta ja spiraalistabilaatiota Korjus on käyttänyt paljon tanssijoiden ja joukkuevoimistelijoiden kehonhallinan työstämiseen.

 

Kuva: Mirkku Merimaa

bottom of page