top of page

RISA: Paritekniikka ja akrobatia - Riia Kivimäki ja Saku Mäkelä

Edistyneet/ammattilaiset

La-su 7.-8.8.21 klo 12.30-15.00

Iso tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 70 € (jäsenet 60 €) 

RISA: Paritekniikka ja akrobatia Riia Kivimäki ja Saku Mäkelä, kuva: Jouni Ihalainen

“Partnering outside the box”

Parityöskentelyn työpaja, jossa opetellaan tanssillisia temppuja, nostoja ja pariliikkeitä omaperäisellä liikekielellä höystettynä. Valmistamme pienen koreografian, jossa pyrimme saumattomasti yhdistelemään kaikkea oppimaamme hengittäväksi kokonaisuudeksi.

Tunneilla käytetään kehoa kokonaisvaltaisesti ja luvassa on fyysistä räiskettä!

Ilmoittaudu

Paritekniikka Riia Kivimäki, kuva: Jesse Väänänen
Paritekniikka Saku Mäkelä, kuva: Jesse Väänänen

Riia Kivimäki

On voimistelutaustan omaava freelancerinä työskentelevä tanssitaiteilija. Kivimäki on valmistunut Tampereen konservatorion jazz-tanssilinjalta ja syventänyt opintojaan eurooppalaisen nykytanssin kentällä. Hän on esiintynyt, opettanut, tehnyt koreografiaa ja luonut esityksiä monipuolisesti niin tanssin, sirkuksen, voimistelun kuin teatterin kentällä.

Saku Mäkelä

On freelancerinä työskentelevä tanssija/sirkustaiteilija, joka on valmistunut tanssiakrobaatiksi Tukholman Taiteellisesta Korkeakoulusta vuonna 2008. Melkein 20-vuoden ajan hän on tehnyt töitä tanssin, teatterin ja sirkuksen parissa niin esiintyjänä, koreografina kuin opettajana.

 

Yhdessä Kivimäki ja Mäkelä muodostavat RISA duon. RISA on saumaton yhdistelmä tanssia ja akrobatiaa, yhdistelmä kahta erilaista fyysistä taiteilijaa ja heidän yhdessä kehittelemäänsä omaleimaista liikekieltä, jossa tanssi venyy uusiin ulottuvuuksiin ja kohtaa akrobatian löytääkseen yhä uuden tien.

 

www.riiasaku.com

 

Traileri:

vimeo.com/498270026

 

Kuvat: Jouni Ihalainen ja Jesse Väänänen 

bottom of page