top of page

Festivaalin teemana on yhteisölliyys

Tehdas tanssii -festivaalin 2022 teemana on yhteisöllisyys. Se tuo mukanaan uutta ja näkyy mm. erityisenä panostuksena kaikille avoimien tapahtumien järjestämisessä.


- Hämeenlinnan kaupunki myönsi Tehdas tanssii -festivaalille kulttuuripalkinnon, joka haluttiin ohjata suoraan yleisötyöhön. Tästä kasvoi myös ajatus tämän vuoden teemaan, kertoo festivaalin toinen taiteellinen johtaja ja tuottaja Tanja Kunnari.

-Tanssin maailma on yhteisö, joka tarjoaa monella eri tasolla uniikkeja ja kokonaisvaltaisia kokemuksia liikkeen ja ilmaisun parissa. Se, tuotatko ne itse vai koetko katsojan silmin, ei ole olennaista vaan jaettu yhteys, kunnari kiteyttää.


Kaikille avointa ohjelmistoa ovat esitykset, joita on tänä vuonna neljä, tanssielokuvanäytös mukaan lukien sekä yleisötapahtumat, joita on viisi. Tapahtumista Silent Dance ja DJ piknik ovat täysin uusia Tehdas tanssii -festivaalilla. Festivaalilla vierailevat esitykset julkaistaan torstaina 31.3. festivaalin verkkosivuilla.


Silent Dance on nimensä mukaisesti tanssia hiljaisuudessa siten, että jokaisella osallistujalla musiikki soi omissa kuulokkeissa. Tarjoamme paikan päällä teemoitettuja soittolistoja tai jorata voi omien suosikkikappaleiden tahtiin. Tapahtuma on ilmainen ja se pidetään Verkatehtaan urbaanissa miljöössä.


DJ piknikillä viihdytään hyvän mielen fiiliksissä, tunnelmaan sopivan musiikin tahdissa. Rennon sunnuntain rakennusaineina ovat myös omat piknik-herkut ja Lääninhallituksen talon ihastuttava sisäpiha.


Tule jo kesä, odotamme sinua!Kuva: Johanna Torkkel.

コメント

コメントが読み込まれませんでした。
技術的な問題があったようです。お手数ですが、再度接続するか、ページを再読み込みしてださい。
bottom of page