top of page

Festivaali oli menestys

Tehdas tanssii -festivaali 2021 on nyt tanssittu, koettu sekä fiilistelty! Festari oli menestys ja siitä kiitos aivan kaikille teille, jotka olette olleet matkassa mukana.

UMC-Dance Company: Movements - Motions - Mindsets

Festivaali 2021 lukuina - WAU!


Festivaalilla nähtiin tänä vuonna neljä vierailuesitystä, sekä kaksi tanssinelokuvanäytöstä. Tanssielokuvat olivat osa ohjelmistoamme ensimmäistä kertaa. Kursseja oli kymmenen ja osallistujia niillä 109. Festivaalin esitykset ja yleisötapahtumat keräsivät 925 henkilöä kulttuurin äärelle. Festaritiimimme on ihanasti päästä pyörällään ja täynnä kiitollisuutta. "Teemme tätä tapahtumaa suurella sydämellä ja tänä erikoisena aikana oli niin lämmittävää, kuinka kaikki saapuivat mukaan. Festivaali onnistui yli odotusten ja upea esityskattauksemme huomioitiin positiivisesti mediassa", hehkuttavat festivaalin taiteelliset johtajat Tuula Penttilä ja Tanja Kunnari.


Demokraatti 10.8.2021, Annikki Alku

Movements - Motions - Mindsets: ”Kaikki neljä tanssijaa, Sanaz Hassani, Anni Minkkinen, Pete Rahikainen ja Veera Venho olivat teknisesti vahvoja ja osaavia. Heidän tanssinsa oli sitkeää ja venyvää, mutta myös muhevan energistä.”


We Do This. We Don’t Talk.: ”Emeryn soolo oli varsinainen ilmeikkyyden sekä ilmeiden ja eleiden ilotulitus.”

X•over: “Kokonaisuus oli tanssillisesti loistavaa katsottavaa ja paikoitellen tanssi yhdistettynä HXIVE:n musiikin sykkivään rytmiin sai aikaan melkein hypnoottisen tunnelman.”Hämeen Sanomat 10.8.2021, Anna Alatalo


POST EVA:

Annamari Eerolan ja Nella Kaartisen kolmas yhteinen tanssiesitys Post Eva on rohkean aistillinen tutkimusmatka vaihtoehtoiseen Eevan tyttärien allegoriaan, jossa Eevat häpeän sijaan iloitsevatkin kehostaan ja nauttivat paratiisin hedelmistä.

Movements - Motions - Mindsets:

Katutanssitaiteen ja hip hopin miniosaaja Sanaz Hassani tyhmänsä kanssa uudistaa tanssin kerronnallisia keinoja ja kehossa olemisen tapoja vahvasti uutta liikekieltä luoden. We Do This. We Don’t Talk.:

...Emeryn teos esittelee tanssijan persoonallisuutta ja tekijyyttä poikkeuksellisen herkän ja intensiivisen soolotanssin avulla.


X•over:

Nuorten tanssijoiden on viikon upein ja uudistaa katutanssi- ja hip hopin keinoja luoda taidetilalle uusi merkitys.Ensi vuoteen!


Bình luận


bottom of page