top of page

Festarin kuulumiset - toukokuu

Festarin toukokuu on ollut ilon ja työn täyteinen! Kursseille napsahtelee ilmoittautumisia tasaiseen tahtiin ja tuntuu, että usko tulevaan elää.


Terkkuja siis Akaaseen, Harvialaan, Helsinkiin, Joensuuhun, Keravalle, Kuopioon, Myllyojalle, Palokkaan, Sipooseen, Tampereelle, Turkuun, Valkeakoskelle ja tietysti Hämeenlinnaan kaikille ilmoittautujille. Suosituimpia kurssejamme ovat olleet Suvi Salmen Contemporary Jazz, sekä Tanssinopettajien viikonloppu, jossa opettajina Katri Soini, Hanna Kanerva ja Heidi Wasko. Festivaalin ohjelmisto laajenee Kulttuurirahaston tuella

Festivaali haki ja sai lisärahoitusta ohjelmiston laajentamiseen. Kiitos siitä Suomen Kulttuurirahaston Hämeen rahastolle. Tulemme julkaisemaan täydentävän ohjelmiston kesäkuun aikana. Tällä viikolla käymme jo tutkailemassa uutta mielenkiintoista esiintymispaikkaa vierailijoiden kanssa.

Uutta kuvamateriaalia tulossa


Toukokuun parhaimmistoon kuului perinteinen kuvauspäivä! Paikkana oli Hämeenlinnan Tanssi- ja Liikuntakeskuksen upea Makasiini -tanssisali. Sali oli täynnä talenttia ja tiimiin kuului festivaalin opettajavieraamme Jari Saarelainen, sekä Tanssikeskuksen Jade Dancersit Ella Jäntti, Nea Paavola ja Emilia Överlund. Kameran takana tanssahteli Tia Yliskylä No Niin Medialta.


Tätä festivaalia ei peruta

Jännitystä tästä korona-ajan epävarmuudesta ja nopeista käänteistä tietysti riittää. Voimme vain arvuutella pystymmekö tarjoamaan teille esityksiä sisätiloissa ja millaiset kokoontumisrajoitteet koskevat tanssitunteja elokuussa.

Olemme kuitenkin päättäneet, että toista vuotta emme festivaalin apurahoja ja avustuksia siirrä, vaan haluamme jalkauttaa rahan kentälle. Monelle kulttuurialan freelancerille kulunut vuosi on ollut raaka. Keksimme keinot millä saamme sovitut festarivierailut toteutettua.


Pidetään toivoa yllä 💛 Kesäkuu, ole hyvä meille kaikille!
- Tanja & TuulaComments


bottom of page