top of page

PERUTTU Metsätanssi
Nella Kaartinen

Avoin kaikille

La 6.8.22 klo 14.00-15.30
Aulangon puistometsä

Hinta 24 € (jäsenet 14 €) 

Metsätanssi - Nella Kaartinen

Metsätanssi on konsepti, jossa yhdistyy kaksi terveyttä edistävää elementtiä; luonto ja luova liikkuminen. Liikumme metsäpolkuja pitkin tehden erilaisia aisteja avaavia liikkeellisiä harjoituksia. Tavoitteena on rentoutua, virkistäytyä ja uppoutua luonnon rauhoittavaan syleilyyn. Metsä on paikka, jossa kaikki muu unohtuu, ja on mahdollisuus keskittyä vain olennaiseen.

 

Et tarvitse aiempaa kokemusta tanssista. Tapaaminen Aulangon näkötornilla, kierros ei valitettavasti ole esteetön. Voit halutessasi ottaa omat eväät mukaan. Säävaraus.

 

Ilmoittaudu  /  Kysy lisätietoa

 

Nella Kaartinen

Nella Kaartinen, hämeenlinnalainen tanssitaiteilija ja -pedagogi, on valmistunut tanssijaksi Tampereen konservatoriosta vuonna 2016 ja tanssinopettajaksi Savonia AMK:sta vuonna 2019. Kaartinen on suorittanut tanssitaiteen opintoja myös Lissabonissa Escola Superior De Dancassa. Tällä hetkellä hän kehittää omaa koreografista Kehon empatia -praktiikkaansa, työskentelee muutamissa ensiesityksiin tähtäävissä poikkitaiteellisissa projekteissa ja järjestää Luovaa liikettä luonnossa -työpajoja päiväkodeissa ja alakouluissa.

Teoksia viime vuosilta, joissa Kaartinen on ollut mukana, on muun muassa Kato ku mä kulutan (2017), Kuivan maan kala (2018), LIFE FORMS (2019), Maustetyttöjen musiikkivideon koreografinen sisältö ja esiintyminen (2019) ja POST EVA (2021).

Kaartinen on taiteellisessa ja pedagogisessa työssä kiinnostunut kehollistamaan tarinoita ja tunnelmia, joihin inspiroituu useimmiten luonnosta ja sen eri ilmiöistä. Hän pyrkii taiteellisella toiminnallaan rikastuttamaan Hämeenlinnan kulttuuritarjontaa, tarjoamaan matalan kynnyksen taide-elämyksiä sekä tuomaan teoksensa ihmisten ulottuville.

Www: Nella Kaartinen

bottom of page