top of page

Mehudisco  

DJ Juuso Suuronen

Avoin kaikille

Ke 19.7.2023 klo 18.00-20.00 

Hämeenlinnan linja-autoasema

Eteläkatu 1, Hämeenlinna

Hinta: vapaaehtoinen ovimaksu 5,00 € 

Mehudisco. DJ Juuso Suuronen. Kuva: Terho Aalto

Päihteetön ja ikärajaton alkuillan mehudisko ihan kaikille! Disco järjestetään linja-autoasemalla Hämeenlinnan Taiteilijaseuran No past - Funny future -kesänäyttelyn ympäröimänä! 

Mukana tanssitaiteilijat Tanja Kunnari ja Taru Kallio sekä DJ Juuso Suuronen. Tarjolla limumehupopparia, hyvää musiikkia ja tanssin iloa!

Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä tanssitaiteilijoiden Taru Kallion ja Tanja Kunnarin kanssa, jotka työskentelevät kesällä 2023 Hämeenlinnan kaupungin tarjoamassa kaupunkikulttuurin luovassa tilassa, joka sijaitsee linja-autoasemalla. Työskentelyn keskiössä ovat arvot yhteisöllisyydestä, saavutettavuudesta ja taiteidenvälisyydestä.

Muu ohjelmisto

Pe 7.7. ja ti-la 18.–22.7. Tanssivat näyttelyvalvojat klo 11–18

Tanssitaiteilijat Taru Kallio ja Tanja Kunnari toimivat Hämeenlinnan Taiteilijaseuran kesänäyttelyssä tanssivina näyttelyvalvojina. Kallio ja Kunnari työskentelevät erilaisten improvisaatiotehtävien parissa vuoropuhelussa toistensa ja tilassa olevien kuvataideteosten kanssa. Taiteilijoiden työn ytimessä ovat yllätyksellisyys, leikki, liike, kontakti ja kommunikaatio. Pääsymaksuton.

 

To 13.7.2023 Kesäjamit klo 18–20

Ammattitanssijoiden ja -muusikoiden kevyesti kuratoimassa jamittelutilaisuudessa lattia on vapaana kaikille. Yleisö on tervetullut paikalle tanssimaan, soittamaan tai seuraamaan vapaata improvisaatiota Hämeenlinnan Taiteilijaseuran No past -Funny future -kesänäyttelyn keskelle. Oma instrumentti mukaan! Jameissa mukana tanssitaiteilija Ada Freund ja muusikko Antti Polameri. Vapaaehtoinen ovimaksu 5 euroa. 

 

La 15.7.2023 Taiteilijatapaaminen klo 11–14

Haluaisitko tietää, mitä taiteilija tekee työkseen ja millainen on tanssijan työpäivä? Linja-autoaseman päiväkahveilla tutustutaan asemalla työskentelevien taiteilijoiden praktiikkaan. Tilaisuudessa nautiskellaan rennosti kahvista ja keskustelusta taiteen äärellä. Päiväkahvien tarkoitus on tehdä taiteen tekemistä ja taiteilijuutta yleisölle tutuksi ja vastata kysymykseen miten taide syntyy. Päiväkahvit fasilitoi ja keskustelua ohjaa tanssitaiteilija ja taidekasvattaja Salla Talvikki Nieminen. Pääsymaksuton.


Kysy lisätietoa

Tapahtumaa tukevat: Taiteen edistämiskeskus / Hämeen taidetoimikunta ja Hämeenlinnan kaupunki  ♥

Yhteistyössä: Hämeenlinnan taiteilijaseura

Tanja Kunnari ja Taru Kallio

Tanja Kunnari 

Tanja Kunnari toimii laaja-alaisesti tanssin kentällä tehden työtä esiintyjänä, opettajana ja tuottajana. Hän on opiskellut tanssia Turun konservatoriolla ja Savonia-ammattikorkeakoulussa. Uransa aikana Kunnari on työskennellyt esiintyjänä teattereissa ja tanssin vapaan kentän produktioissa, sekä tanssinopettajana useissa tanssikouluissa ja opistoissa. Kunnari on Hämeenlinnassa järjestettävän Tehdas tanssii -festivaalin taiteellinen johtaja ja on tuottanut festivaalia perustamisvuodesta 2014. Kunnarin henkilökohtaisena tavoitteena on vaalia ja kehittää tanssitaidetta ja sen ammattimaista toimintaa Hämeessä.

Verkkosivut: Tanja Kunnari

Taru Kallio 

Taru Kallio on tanssitaiteilija, ammattitanssija ja tanssinopettaja. Kallio on opiskellut tanssia Tukholman taideyliopistossa, Savonia-ammattikorkeakoulussa, Turun AMK:n Taideakatemialla ja Tampereen konservatoriolla. Kallion merkittävimpiin työkokemuksiin kuuluu tanssijana toimiminen Tanssiteatteri Raatikossa ja vapaalla kentällä sekä muiden vapaan kentän taiteilijoiden että oman taiteellisen työn parissa. Kesällä 2021 Kallio tuotti, koreografioi ja ohjasi tanssielokuvan Valse Triste. Vuosina 2022 ja 2023 Kallio tuotti ja koreografioi tanssielokuvan HUMANoid. Kallio myös esiintyi molemmissa teoksissa.

Verkkosivut: Taru Kallio

bottom of page