top of page

Kiskoteka & työkaluja oman liikkeen löytämiseen
Panu Varstala

Sopii kaikille

Su 7.8.22 klo 14.00-16.00
Iso tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 32 € (jäsenet 22 €) 

Kiskoteka - Panu Varstala. Kuva: Jukka Pinonummi

Kiskoteka – kenties maailman helpoin tapa vireytyä ja rentoutua keskellä arkea.
Kiskoteka -menetelmä tarjoaa konkreettisia, lyhyitä ja helppoja kehollisia harjoitteita, joilla voidaan saavuttaa nopeita vaikutuksia omaan vireyteen ja itsesäätelyyn sekä parempaan vuorovaikutukseen.


Kiskoteka pohjautuu kehossa valmiina olevan luontaisen liikepotentiaalin käyttöönottoon ja hyödyntämiseen. Harjoite ei vaadi ennakkovalmisteluja, ei erillisiä välineitä eikä tiloja. Se on helppo ottaa käyttöön ja ylläpitää. Kurssilla tutustutaan kehon luonnolliseen ja hyvää tekevään liikkeeseen yksinkertaisien harjoituksien avulla. Opit seurailemaan kehon luonnollisen liikkeen voimaa ja virtaa. Sinun kehosi tietää miten juuri tänään on hyvä liikkua. Kiskoteka soveltuu mainiosti esim. oman työhyvinvoinnin ylläpitoon ja orgaanisen jatkuvan liikkeen tutkimiseen.

Ilmoittaudu

 

Panu Varstala

(TanssitM, KM, sertifioitu TRE- & Kiskoteka-ohjaaja, muusikko ja uusperheen isä)

Olen työskennellyt monialaisesti eri taiteen aloilla niin taiteen ammattilaisten, yrityksien, koululaisten kuin harrastajien kanssa vauvasta vaariin ja mummiin ympäri Suomea. Olen toiminut koreografina mm. Kanssallisteatterissa, Lahden kaupunginteatterissa ja Rovaniemen teatterissa.
Esiintyjänä Panu olen toiminut mm. Sanna Kekäläisen teoksissa.

Viime vuosina sydäntäni lähellä on ollut lasten ja nuorten hyvinvointi. Käynnistin Taidetutor -toiminnan Porvoossa, jossa koulut voivat tilata Taidetutorin vierailemaan kouluihin samanaikaisopettajaksi, pitämään taiteilijan vastaanottoa tai täydennyskoulutusta koulun henkilökunnalle.

Taidetutor -toiminta

Käynnistin keväällä 2022 Porvoon 9. -luokkalaisille ja heidän kanssaan työskenteleville 3 kk:n Kiskoteka -kokeilun keventämään koronan ja maailman tilanteen henkistä ja fyysistä kuormaa. Lue lisää täältä.

Jos sinulla on kysyttävää liittyen kurssin soveltuvuudesta esim. omaan terveyteen tai jokin muu asia askarruttaa, niin voit olla suoraan yhteyksissä Panuun.

 

Panu Varstala p. 040 5659562

panu@iloinentalo.com

Kuva: Jukka Pinonummi

bottom of page