top of page

Imagination in motion 

Johanna Nuutinen

Edistyneet/ammattilaiset

La 6.8.22 klo 14.15-18.15
Iso tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 64 € (jäsenet 54 €)

Nykytanssi - Johanna Nuutinen. Kuva: Tuukka Koski

Johanna Nuutisen kurssilla keskitytään kehollisen mielikuvituksen herättämiseen sekä liikkeen nautinnon ja virtaavuuden kokemiseen. Kurssipäivä koostuu tai chi pohjaisista harjoitteista, joiden avulla herätämme energian virtauksen kehossa, sekä kehon keskustaa ja takatilaa vahvistavista harjoitteista. Teemme kehon artikulaatiota sekä tilallista hahmotusta lisääviä improvisaatiotehtäviä, joiden kautta luomme yhteyden läsnäolevaan, nautinnolliseen ja kehollista mielikuvistusta avaavaan liikkeeseen. Tunneilla syvennytään myös Hz -teoksen liikkeelliseen maailmaan.

Ilmoittaudu  /  Kysy lisätietoa

 

Johanna Nuutinen

Johanna Nuutinen on helsinkiläinen koreografi. Hän on ohjannut omia teoksia elokuvan ja näyttämöteosten muotoon visuaalisten ja esittävien taiteiden yhtymäkohdissa vuodesta 2011. 


Vuonna 2017 Johanna siirtyi freelance taiteilijaksi. Taakse jäi viidentoista vuoden menestyksekäs ura Suomen Kansallisbaletissa, jossa hän tanssi useiden teosten solistisissa rooleissa saatuaan kiinnityksen vuonna 2002. Hänen toimintaansa ovat tukeneet mm. Suomen Kulttuurirahasto ja Taiteen Edistämiskeskus monivuotisten taiteilija-apurahojen muodossa vuodesta 2017. 


Tällä hetkellä Johanna tutkii teoksissaan aistien moninaista maailmaa. Hän työskentelee niin Suomen vapaalla kentällä ryhmänsä Johanna Nuutinen +Collaboratorsin tuotannoissa kuin muille tanssiryhmille luotavien tilausteosten parissa. Vuonna 2022 Johanna luo teoksia mm. Suomen Kansallisbaletille, Skånes Dansteaterille sekä Tero Saarinen Companylle.

 

Www: Johanna Nuutinen

Kuva: Tuukka Koski

bottom of page