top of page

Kajaus, Koskinen ja Mäenpää:
Hetki ennen huomista 

Pe 5.8.22 klo 19.00 Miniteatterin Verstas-näyttämö

Verkatehtaankuja 5, Hämeenlinna

Kajaus, Koskine, Mäenpää: Hetki ennen huomista. Kuva: Jonne Kajaus

Teos Hetki ennen huomista tarttuu liikkeellisesti aikaan. Tartuntapinnalla ovat mennyt, nykyisyys ja huominen, joihin jokaisen tanssijan persoona tuo oman tulkintansa ja särmänsä. Teos on fyysisen ilmaisun, vahvan ja soljuvan liikkeen, sekä moninaisten kudelmien hengittävä verkko.

Koreografia ja tanssi: Suvi Kajaus, Riku Koskinen, Sini Mäenpää
Musiikki: Kooste (Subheim, Federico Albanese/ John Lemke, Earthen Sea, Max Richter, Dark Sky)

Visuaalinen suunnittelu: Työryhmä
Kuvat: Jonne Kajaus
Kantaesitys Riihimäen Taidemuseolla ke 15.9.2021

Tanssijat Suvi Kajaus, Riku Koskinen ja Sini Mäenpää ovat tehneet yhteistyötä jo useissa yhteisissä projekteissa. Työryhmää kiinnostaa erityisesti liikelähtöisyys sekä vuorovaikutteisen työskentelyn mahdollistama jatkuva muutos ja siitä kumpuavat uudet ideat.

Suvi Kajaus on valmistunut tanssinopettajaksi Savonia AMK:sta ja tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Suvilla on pitkä ja monipuolinen kokemus tanssialan töistä. Tanssijana Suvi on nähty mm. Kuopion Kaupunginteatterissa ja vapaan kentän produktioissa.

Riku Koskinen on valmistunut tanssijaksi Teatterikorkeakoulusta ja työskennellyt lukuisissa teatteri- ja tanssiproduktioissa eri puolilla Suomea kuten mm. Tanssiteatteri Raatikossa sekä eri kaupunginteattereissa. Oma taiteellinen työ koreografina kuuluu myös tärkeänä osana ammattiin.

Sini Mäenpää on valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettakademiesta ja työskennellyt freelancetanssijana Suomessa eri tanssiryhmissä sekä esimerkiksi useita vuosia Helsingin Kaupunginteatterissa. Työ tanssinopettajana ja koreografina on myös merkittävä osa arkea.

Kesto: noin 35 min. Esityksen jälkeen voit jäädä jutustelemaan taiteilijoiden kanssa yleisökeskusteluun.

Liput 21 € / 14 €

bottom of page