top of page

Commercial & Heels 

Pauliina Latva

Keski/jatko

La 6.8.22 klo 14.30-16.30 ja su 7.8.22 klo 11.30-13.30
Pieni ja iso tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 64 € (jäsenet 54 €) 

Commercial & Heels - Pauliina Latva. Kuva: Janette Mirjamo

Kahden lajin yhdistelmäkurssi tanssin harrastajille!

 

Commercial Dance

Commercial Dance -kurssilla nautitaan energisestä asennemeiningistä! Pauliinan Commercial Dance -tunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikoita sekä opetellaan kuuntelemaan ja tarkastelemaan musiikkia monipuolisten harjoitteiden avulla. Kurssin pääpaino on koreografian opettelussa, jonka avulla keskitytään esiintymiseen ja jokaisen oman uniikin liikekielen löytymiseen. Tunneilla heittäydytään ja pidetään hauskaa yhdessä! 

Heels
Heels -kurssilla opetellaan tanssimaan koroilla luonnollisesti ja itsevarmasti. Pauliinan tunneilla tutustutaan Heels -tekniikan peruselementteihin kuten kävelyyn, painonsiirtoihin sekä linjauksiin. Monipuolisen alkulämmittelyn jälkeen tekniikkaa käydään läpi kävely- ja lattianpoikkiharjoitteiden muodossa. Lopuksi eläydytään koreografiaan, jossa yhdistellään luovasti tarkkoja yksityiskohtia sekä feminiinistä sulavaa liikekieltä. Kurssin jälkeen koroilla kävelysi on varmempaa ja tunnistat korkotyöskentelyn perustekniikan.

Ilmoittaudu  /  Kysy lisätietoa

Pauliina Latva

Pauliina Latva on monipuolinen tanssitaiteilija ja tanssinopettaja, joka on koulutukseltaan myös fysioterapeutti (AMK). Vuosien varrella hän on harjoitellut monipuolisesti eri tanssilajeja, joista hän on saanut vaikutteita tämän hetkiseen liikekieleensä. Opiskellessaan tanssia New Yorkissa vuonna 2016, hän inspiroitui erityisesti Heels -tekniikasta, jonka pariin hän on erityisesti syventynyt viime vuosina. Lisäksi hän on työskennellyt lukuisissa tanssiteoksissa ja produktioissa sekä tanssijana että koreografina.

Opettajana Pauliina on läsnäoleva ja kannustava. Tanssin opettaminen on ollut merkityksellinen tekijä hänen tanssitaiteilijuuttaan jo pitkään. Tanssinopetustyössään hän on tällä hetkellä kiinnostunut tutkimaan kohtaamisen, yhteyden ja yhteen kuuluvuuden käsitteitä. Hän hyödyntää tunneillaan laaja-alaista osaamistaan ohjaten jokaista liikkumaan omaa kehoa kuunnellen.

 

Www: Pauliina Latva / Fysiovibe 

bottom of page