top of page

Commercial

Jasmir Vesander

Keskitaso

Ti–ke 30.–31.7.2024 klo 17.30–19.00
Pieni tanssisali

Sibelius-opisto, Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 48 € (jäsenhinta 38 €) 

Jasmir Vesander

Energistä asennemeininkiä musiikkivideoiden ja livekeikkojen tanssityyleistä ammentaen!

 

Commercial

Commercial-tunnin sisältö ja opeteltava koreografia on opettajan omaan taustaan ja tyyliin kiinnittynyt, mutta mukana kulkee vahvasti eri musiikkivideoista, livekeikoista sekä yleisesti esiintymisestä tuleva inspiraatio ja fiilis. Koreografian opettelu on isossa osassa commercial-tuntia, mutta tunnin alussa käydään läpi tekniikkaosioita, jotka tukevat koreografian liikekielen ymmärtämisessä ja hahmottamisessa.

 

Tunti on eri lajitaustoista riippumatta avoin kaikille, jolloin oppilas toteuttaa liikettä omista teknillisistä työkaluista sekä omasta liikekielestä lähtien.

Ilmoittaudu  /  Kysy lisätietoa

Jasmir Vesander

Jasmir Vesander on Helsingissä asuva ammattitanssija, koreografi, movement director ja tanssinopettaja, joka on tehnyt monipuolisesti tanssiin liittyviä töitä niin TV-projektien, live-esiintymisen kuin musiikkivideoiden parissa. Jasmir on toista vuotta UMK:n musiikkivideoiden koreografina & movement directorina ja hän on toiminut koreografina (yhdessä Haza Hajipoorin kanssa) Kaija Koon Olympiastadionin spektaakkelissa kesällä 2023. Tanssijana Jasmir on nähty esimerkiksi Antti Tuiskun, UMK:n ja Lumikuningatar-jääshown kokonaisuuksissa.

 

Jasmir rakastaa tutkia liikkeen mahdollisuuksia kehotekniikan ymmärtämisen pohjalta, joka koostuu hänen monipuolisesta tanssitaustastaan. Se on alkanut katutanssin alalajien laajasta hahmottamisesta ja oppimisesta, josta jatkumona Jasmir on löytänyt kiinnostuksen laajentaa eri tanssilajien tekniikoiden pariin tutkien itseään monipuolisena tanssijana sekä koreografina.

 

Jasmirin tunnin sisällön tärkeimpänä osana on turvallisen tilan jakaminen, jossa jokainen saa toteuttaa itseään omista lähtökohdista ja löytää sopivat raamit tuoda itseään esille yksilöllisenä tanssijana.

Kuva: Emmi Virtanen

 

bottom of page