top of page

Tehdas tanssii nyt myös Spotifyssa

Tehdas tanssii -festivaalin tiimiläiset, vierailevat opettajat ja esiintyjät luovat omista suosikkibiiseistä, genreistä ja sielun maisemista listat meidän kaikkien iloksi Spotifyhin. Nappaa seurantaan siis @Tehdas tanssii -festivaali tästä >>

Listansa ja tarinat niiden takana ovat nyt ensimmäisenä julkaisseet Tehdas tanssii -festivaalin taustalla olevan Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry:n hallitukset jäsenet Nella Kaartinen: Forrest Vibes ja Heidi Wasko: Balettitunnin parhaat. Lisää listoja taustatarinoineen on luvassa kevään ja kesän mittaan.


Näin Nella Kaartinen kertoo listastaan Forrest Vibes

"Lista ja sen kappaleet vievät mieleni toiveikkaaseen paikkaan ja ajatukseni jo ensi kesää kohti. Nämä biisit soivat kuulokkeissani kun haluan päästä käsiksi juuriini, maadoittaa mieltäni ja kehoani tai joskus vaikka antaa tanssin viedä ja lennättää."


Ja lopuksi terveiset listan kuuntelijoille "Tämä lista antaa sinulle vain hetken olla. Maata mättäällä tai lattialla, sulkea silmät ja kuunnella musiikkia. Toivottavasti näemme elokuussa festareilla, en malta odottaa, että päästään tapaamaan ja tanssimaan yhdessä!"


- Nella

Nella Kaartinen on Tehdas Tanssii -festivaalin Metsätanssi -kurssin opettaja ja kehittäjä. Lue Metsätanssista lisää täällä >>


Comments


bottom of page