top of page

Tehdas tanssii jälleen 2022

Tehdas tanssii -festivaalin järjestävä Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry:n hallitus on tehnyt alustavat suunnitelmat järjestää festivaali jälleen ensi vuonna. Hämeenlinna kutsuu jälleen tanssimaan 2.-7.8.2022. Videolla fiiliksiä 2021 festareilta.Ensi vuonna järjestettävä festivaali tulee olemaan järjestyksessään kahdeksas. "Konsepti, jota lähdetään rakentamaan selviää vasta tuonnempana mutta päätös festivaalin toteutumisesta sekä siihen liittyvät alustavat toimet on jo tehty ", kertoo Tehdas tanssii -festivaalin toinen taiteellinen johtaja ja Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry:n hallituksen jäsen Tanja Kunnari.


Livefestivaalin 2021 toteutumista jännitettiin kalkkiviivoille


Koronaepidemia ei Kunnarin mukaan vaikuttanut suuresti Tehdas tanssii 2021 - festivaalin kursseihin tai yleisömääriin vaan niissä päästiin odotetulle tasolle. Festivaalitiimi otti alusta alkaen koronatilanteen huomioon järjestelyissä ja kuljetti vielä heinäkuussa mukana vaihtoehtoista suunnitelma B:tä, jonka mukaan festivaali olisi järjestetty etäyhteyksien turvin. "Tiedotimme aiheesta aktiivisesti kohderyhmiämme. Heinäkuussa AVI:n vihreä valo festarin järjestämiseksi tuntui helpotukselta. Väliin jääneen vuoden jälkeen pääsimme jälleen tanssimaan yhdessä. Toivottavasti maailman tilanne on vuoden kuluttua parempi tästä näkökulmasta", Kunnari kuvailee.


Merkkaa päivät talteen ja pysy kuulolla


Ensi vuoden festivaalin suunnittelu käynnistyy todenteolla myöhemmin syksyllä ja alkuvuodesta konseptointia päästään valottamaan pala palata rahoituksen edetessä. Festivaalin laajuus määräytyy suoraan sen mukaan miten se saa erilaisilta tahoilta tukea. "Tämän vuoden festivaali oli kattaukseltaan aivan super, mutta yhtä hyvin konsepti voi olla pienempi sisältäen vain kursseja. Teemme kuitenkin absoluuttisesti parhaamme, jotta pääsisimme tarjoamaan tanssikulttuuria koettavaksi ja nautittavaksi Hämeenlinnassa yhtä laajalti jatkossakin. Festivaali on saanut upean aseman ammattilaisten ja harrastajien keskuudessa. Festivaalille tullaan mielellään ja se saa huikeaa palautetta osallistujilta. Tulevaisuudessa haluamme laajentaa yleisöpohjaamme ja tuoda Hämeenlinnaan koettavaksi tanssin parhaimmistoa ", Tanja Kunnari päättää.


Pysy kuulolla kanavissamme

Commentaires


bottom of page