top of page

Festivaali 2022 kiittää!

Tehdas tanssii 2022 on saatu hienosti päätökseen. Tahdomme kiittää yleisöä, kurssilaisia, opettajia, esiintyjiä, tiimiläisiä, rahoittajia sekä yhteistyökumppaneitamme, jotka olivat mahdollistamassa tapahtumamme tänä vuonna! Miten upea viikonloppu meillä olikaan.


Festivaalilla nähtiin uusia tuulia ja yhteisöllisyyden teema onnistui yli odotusten. Yleisötapahtumissa nähtiin ihanaa heittäytymistä, upeita esityksiä ja tanssin iloa. Kursseilla inspiroiduttiin ja opittiin. Festivaalin ehdottomat kruunujalokivet, esitykset, olivat mielettömiä ja niin upeita, että mielen oli vaikea ymmärtää lavoilla nähtyä lahjakkuutta ja taituruutta. Myös media huomioi esitykset hienosti.


Iso KIITOS:

Kotijoukot, talkoolaiset ja tsempparit Saimi, Seela ja Kalle Penttilä, Pirjo Liimatainen, Aleksi Aromaa & skidit, Jyri Ojansivu & skidit, Tove Kaartinen, Aila & Juha Kallio, Johanna KolunenTapahtumapaikat Verkatehdas & Janne Auvinen Miniteatterin Verstas-näyttämö Mikko Myllyniemi Hämeenlinnan Teatteri ja Veikko Pulli BioRex Hämeenlinnan tori, Hämeenlinnan Kaupunkikeskusta & Sari Hagemeier Hämeenlinnan kaupunki & Janne Nieminen Suistoklubi & Ukri Kokkonen Lääninhallituksen talo, ARS HÄME & Salla LaurinolliMediatHämeenlinnan kaupunkiuutisetWhat a ride!

Comments


bottom of page