Koreografia workshop - Jari Saarelainen

Edistyneet/ammattilaiset

Ti-to 3.-5.8.21 klo 12.30-14.00
Iso tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 63 € (jäsenet 53 €)

Koreografia workshop Jari Saarelainen, kuva: Matti Rajala

Kurssin tavoitteena on löytää koreografisen työskentelyn lainalaisuuksia, etsiä uutta liikemateriaalia sekä liikeaihioita. Erilaisten harjoitteiden kautta löydämme uudenlaista liikettä ja niiden yhdistelmien kautta kiinnostavia kokonaisuuksia. Tunneilla työskennellään keskustellen, kokeillen ja havainnoiden. Tavoitteena on inspiraation herättely, ymmärrys valittujen työskentelytapojen vaikutuksesta lopputulokseen sekä omaäänisen liikepankin kasvattaminen.

 

Kurssi sopii kaikille, joita tanssi kiinnostaa monimuotoisuudessaan ja etenkin niille, jotka tekevät/ovat kiinnostuneita tekemään materiaalia tuntisarjoihin, kisabiiseihin, näyttämöllisiin teoksiin tai muihin esityskokonaisuuksiin. Kurssi ei ole lajisidonnainen eli jokainen työskentelee oman kokemuspohjansa kautta.

 

Ilmoittaudu

 

Jari Saarelainen

Jari Saarelainen on arvostettu tanssija, tanssinopettaja ja koreografi, joka tekee monipuolista ja näkyvää uraa taiteen ja viihteen parissa tanssikouluissa, teattereissa ja televisiossa. Näiden lisäksi ansioista löytyy taiteellista työskentelyä urheilun parista niin luistelun kuin joukkuevoimistelun kansainvälisellä tasolla. Suosittuna tanssinopettajana Jari työskentelee maineikkaassa Stepup Schoolissa pääkaupunkiseudulla sekä pitää workshoppeja ympäri maan ja maailman. Tanssitaiteen opinnot hän on suorittanut Teatterikorkeakoulussa. Monipuolisen tanssitaustansa ansiosta Jari on tullut tunnetuksi persoonallisesta, tunnistettavasta ja tunnustetusta tyylistään, joka rikkoo rajoja baletista streettanssiin ja showlajeista nykytanssiin.

 

Jari on erittäin kysytty teatterikoreografi ja hän on suunnitellut koreografiat moniin musikaaleihin, kuten; Hair/Lahden kaupunginteatteri, Käyttöohje kahdelle/Suomen komediateatteri, Vihainen Leski/Helsingin kaupunginteatteri, Nunnia ja konnia /Kokkolan kaupunginteatteri ja Billy Elliot/Tampereen työväenteatteri.

 

Suurelle yleisölle Jari on tullut tutuksi MTV3:n ja Nelosen miljoonayleisön keränneista Tähdet,tähdet -ohjelman lähetyksistä joissa hän vastaa artistien harjoituttamisesta ja koreografioiden tekemisestä. Televisiossa hänen koreografioita on nähty myös Nelosen DANCE-tuotannossa sekä supersuositussa Tanssi tähtien kanssa formaatissa.

 

Ansioistaan koreografina Jari on palkittu Dance Award -palkinnolla.

 

Kuva: Matti Rajala