Hip Hop tekniikka ja koreografia - Sanaz Hassani

Keskitaso

Ti-to 3.-5.8.21 klo 18.00-19.30
Iso/pieni tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 63 € (jäsenet 53 €) 

Hip Hop tekniikka ja koreografia - Sanaz Hassani

Hip hop on suosittu katutanssilaji, jonka juuret ovat 1970-luvun New Yorkissa. Hip hop -tanssi on osa hip hop -kulttuuria, joka on nykyisin maailmanlaajuinen jatkuvasti kehittyvä ja muuttuva ilmiö. Hip hop -tanssi on menevää ja monipuolista ja sitä voidaan treenata hyvin monella eri tavalla. Tällä kurssilla käydään läpi hip hop tekniikkaa ja tehdään koreografiaa. Hassanin persoonalliset koreografiat pohjautuvat vahvasti musiikin luomiin tunnelmiin. 

 

Ilmoittaudu

 

Sanaz Hassani

Sanaz Hassani lukeutuu katutanssin pioneereihin Suomessa. Intensiivinen harjoittelu ja intohimo tanssia kohtaan ovat luoneet Hassanille menestyksekkään kilpailutaustan 90-luvulta lähtien, oman, esiintymisillään suurta suosiota saavuttaneen UMC-tanssiryhmän ja uran tanssin ammattilaisena.

Hassani tunnetaan katutanssin moniosaajana. New York Broadway Dance Centerillä opiskelu, ympäri maailmaa hankitut opit ja ideat, lukuisat vuosittaiset tanssiteokset ja laaja-alainen työnkuva ovat tehneet hänestä rautaisen ammattilaisen niin tanssijana, tanssinopettajana kuin koreografina. Työhönsä Hassani suhtautuu intohimoisesti, uutta etsien, itseään haastaen ja pilke silmäkulmassa.

 

Sanaz Hassani

 

Kuva: Emmi Virtanen