Dance! - Tiia Redsven-Heino

Avoin kaikille

Pe 6.8. klo 17.30-18.30 ja La-Su 7.-8.8.20 klo 15.00-16.00
Iso tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 42 € (jäsenet 32 €) 

Dance! Tiia Redsven-Heino, kuva: Mikaela Holmberg

Dance! -kurssi on kaikille avoin hyvän mielen tanssitunti, joissa pääpaino on helpohkoissa tanssikoreografioissa. Tunnit koostuvat alkulämmittelysarjoista, lyhyestä lihaskunto-osuudesta ja tanssisarjasta. Tunneilla tanssitaan monipuolisesti erilaisiin musatyyleihin tämän päivän listamusista vanhoihin suosikkeihin. Tärkeimpänä onkin löytää tanssimisesta iloinen ja vapautunut fiilis! 

 

Pue tunneille sisäliikuntaan sopivat joustavat vaatteet, sekä puhdaspohjaiset sisälenkkarit/tennarit. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu

 

Tiia Redsven-Heino

Tiia Redsven-Heino on Hämeenlinnalainen tanssinopettaja, koreografi ja tanssikouluyrittäjä.

 

Hänen tanssitaustansa juontaa baletin kautta kilpatanssiin, jossa hän saavutti menestystä sekä SM- että kansainvälisellä tasolla. Hän suoritti opinnot Oulun AMK:n tanssinopettajan koulutusohjelmassa 2000-2004 ja teki neljä kilpatanssin kansainvälistä ammattilaistutkintoa vakio- ja latinalaistansseissa (IDTA). 

 

Redsven-Heino on toiminut tanssinopettajana 20 vuoden ajan,  ja hänen sydäntään lähellä on erityisesti lasten tanssin ja luovan liikunnan pedagogiikka. Hän on myös sukeltanut syvälle Karibian alueen tanssimaailmaan ja intohimo lattaritansseihin ei osoita hiipumista. Lajirepertuaari on kasvanut sittemmin myös showtanssin ja hip hopin puolelle joita hän opettaa myös viikkotunneillaan.

 

Tiia toimii aktiivisesti tanssin kentällä kouluttajana ja tuomarointitehtävissä sekä pyörittää omaa tanssikoulua Hämeenlinnassa. Hän on pidetty opettaja, tanssija ja koreografi, joka uskaltaa heittää itsensä likoon kaiken ikäisten tanssijoiden kanssa. Hän toivoo, että jokainen innostuisi tanssista omalla luontaisella tavallaan ja että tanssi tarjoaisi elämyksiä, mahdollisuuksia ja rohkeutta olla oma itsensä.

 

www: TR Studio

Kuva: Mikaela Holmberg