Broadway-repertuaari - Mindy Lindblom

Jatko/edistyneet

La-su 7.-8.8.21 klo 10.00-12.00
Iso tanssisali

Opistotalo, Verkatehtaankuja 9, Hämeenlinna

Hinta 56 € (jäsenet 46 €) 

Broadway-repertuaari Mindy Lindblom

Tunti sisältää tekniikkaharjoituksia keskilattialla ja lattian poikki liikkumisia eri tasoissa Broadway-tyyliin. Painotus tunneilla on koreografioiden harjoittelussa ja ilmaisussa. Lindblomin tyyli on vauhdikas ja lyyrinen. Hän on tinkimätön ja kannustava opettaja, jonka tunneilla hymy on herkässä, hiki lentää ja oppilaat huomaavat ylittävänsä itsensä kerta toisensa jälkeen. Kurssi on suunnattu jatko/edistyneet-tason tanssiharrastajille. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssille voit osallistua koroilla tai ilman.

Ilmoittaudu  /  Kysy lisätietoa

Mindy Lindblom

Mindy Lindblom on arvostettu ja pidetty pedagogi sekä koreografi, jonka päätyöpaikka on jo vuosikaudet ollut StepUp School Helsingissä. Lisäksi hän on tehnyt koreografioita useiden eturivin suomalaisartistien lavakiertueille, sekä musikaalikoreografioita mm. Helsingin kaupunginteatterille ja Svenska Teaternille. Hän on myös toiminut yhtenä DANCE -ohjelman koreografeista.

Lindblomin tekemät koreografiat junioreille ja aikuisille ovat menestyneet niin Suomen mestaruus- kuin maailmanmestaruuskilpailuissakin. Tästä esimerkkeinä mm. Team M:n maailmanmestaruus vuodelta 2014 teoksella You never walk alone, junioripienryhmän World Cup voitto vuodelta 2009 ja juniorimuodostelmien kaksi hopeasijaa MM-kilpailuista vuosilta 2014 ja 2015.

 

Mindy Lindblom